Μπείτε τώρα στην κοινότητα μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ακόμα για εμάς;

Η φιλοσοφία του συλλόγου

Ο αθλητικός σύλλογος TAE KWON DO  “ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ” ιδρύθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2001. Είναι ενεργό μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας και έχει αναγνωριστεί από τη γενική γραμματεία αθλητισμού από το 2003. Από τότε μέχρι και σήμερα υπηρετεί τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού διδάσκοντας μικρούς και μεγάλους τη φιλοσοφία μιας ανατολίτικης πολεμικής τέχνης και την αγωνιστικότητα ενός σπουδαίου ολυμπιακού αθλήματος.

Ο σκοπός μας είναι με τη βοήθεια των προπονητών, του ψυχολόγου και του φυσικοθεραπευτή να αποκτήσουν οι αθλητές μας ένα υγιές και δυνατό σώμα, διαυγές πνεύμα, ισχυρό χαρακτήρα και μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη προσωπικότητα. Είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί από μικρή ηλικία να βιώσει την αυτοσυντήρηση, την αυτοάμυνα, την πειθαρχία, την ομαδικότητα και τον σεβασμό. Να μάθει να θέτει στόχους, μικρούς ή μεγάλους, βραχυπρόθεσμους ή μακροπρόθεσμους να υπομένει, να επιμένει και να προσπαθεί σθεναρά για την επίτευξη τους. Έχουμε λοιπόν διαμορφώσει έναν χώρο που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους με βάση τη δομημένη εκπαίδευση, τον σύγχρονο εξοπλισμό και της κατάλληλες συνθήκες άθλησης ώστε να αγαπήσουν το tae kwon do, τον αθλητισμό και κατ’επέκταση τις ηθικές αρχές που εκφράζουν. Ο σύλλογος μας αναδεικνύει μακροπρόθεσμα όχι μόνο πρωταθλητές αλλά ενεργούς, ολοκληρωμένους και υγιείς πολίτες.
 
Εμείς θέτουμε τους στόχους μας, δουλεύουμε κάθε μέρα και περισσότερο γι’αυτούς με γνώση και αφοσίωση γι’αυτό θεωρούμε την επίτευξη τους δεδομένη.