Μπείτε τώρα στην κοινότητα μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ακόμα για εμάς;

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  (Α.Σ. TAE KWON DO ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ )

ΜΕΝΕΛΑΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ  (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ)

Ο Μενέλας Σιαφάκας έχει πολυετή πείρα στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας διδάσκοντας αθλητικές επιστήμες και αθλητική ψυχολογία. Έχει δουλέψει σαν αθλητικός ψυχολόγος με την έθνική ομάδα netball της Σκωτίας και έχει παρουσιάσει την δουλειά του σε διάφορα διεθνή συνέδρια. Έχει πτυχίο Φυσιολογίας και Αθλητικών Επιστημών απο τον Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και δίπλωμα συμβουλευτικής ψυχολογίας. Μετά την επιστροφή του στην Αθήνα το 2009 έχει δουλέψει με ομάδες κολύμβησης, TAE-KWON-DO, και μεμονωμένους αθλητές όλων των επιπέδων. Επίσης δίδαξε σεμινάρια για προπονητές στο Deree College από το 2010 και το 2011. Είναι μέλος της Εταιρίας Ψυχολογίας της Ασκησης και Αθλητισμού.

ΚΑΝΑΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ)

Πλατεία Κολωνακίου 21, 3ος όροφος. Κολωνάκι
•    φυσικη και κινητική αποκατάσταση μυοσκελετικών τραυματισμων και νευρολογικών παθήσεων
•    υπεύθυνος πρόληψης και αποκατάστασης αθλητικών τραυματισμών Α.Σ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ από το 2007
•    αθλητικό μασάζ
•    τηλ. 210-3630630  κιν. 6945291930
•    mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Δρ.ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΙΑΤΡΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ)

Απόφοιτος Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης (ΣΣΑΣ)
•    Ειδικότητα ορθοπαιδικός
•    Διευθηντής ορθοπαιδικής κλινικής στο ιδιωτικό νοσοκομείο  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
•    Από 20-9-98 είναι εκλεγμένο μέλος του τμήματος «Αρθροσκόπησης, χειρουργικής γόνατος και τραυματολογίας του αθλητισμού».
•    http://www.kotsiopoulos.net/

ΤΣΟΛΑΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ)

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μαρία Τσολακέλλη αποφοίτησε το 2002 από το τμήμα Επιστήμης Διατροφής Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. To 2013 απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Διατροφή, στο Oxford Brookes University, στην Μεγάλη Βρετανία. Είναι κάτοχος του πιστοποιητικού εξειδίκευσης <<Διατροφή και καρδιαγγειακά νοσήματα>> του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του <<Μaster Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED/ΚΕΑΔΔ) και της αντιμετώπισης λειτουργικών γαστρεντερικών νοσημάτων του εντέρου με την δίαιτα FODMAP’s στο King’s College, London.